فروشگاه اینترنتی لباس ترک رونیور

حلوای عربی

یک حلوای واقعا خوشمزه.طعم این حلوا به خاطر داشتن شیر خشک خیلی خوشمزه میشه.با این که یه کم حالت چسبندگی داره ولی من طعمش رو  واقعا دوست دارم.امیدوارم درست کنید و مورد پسندتون باشه.

bcmjmkl238uip76jqcge حلوای عربی

آرد سفید ۴ پیمانه

پودر نشاسته ۱ و ۱٫۳ پیمانه

کافی میت یا شیرخشک ۲ پیمانه

شکر ۳ پیمانه

۱۰۰ گرم

مایع ۱٫۲ پیمانه

آب ۲ پیمانه

زعفران آبکرده غلیظ ۲ تا ۳ قاشق

پودر هل سفید ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری (اگه از هل سبز استفاده میکنید مقدارش رو کمتر کنید چون عطر هل سبز تندتره)

وانیل ۱٫۲ قاشق چایخوری

خلال پسته چند قاشق

:

شکر را با آب مخلوط کنید و روی حرارت قرار میدهیم و هم میزنیم تا شکر داخل آب حل شود و فقط کافیه چند جوش بزنه.شیره رو کنار میگذاریم تا خنک بشه.(تو تابستان بهتره توی یخجال بگذارید تا سریعتر خنک بشه.)

روغن مایع و کره رو آب میکنیم.

آرد را داخل یک ماهی تابه  با حرارت ملایم تفت میدهیم.حدود نیم ساعت یا ۴۵ دقیقه طول میگشد تا خامی آرد گرفته شود.(حرارت باید بسیار ملایم باشد تا رنگ آرد عوض نشود.)

پودر نشاسته و کافی میت را داخل تابه دیگر تفت میدهیم در حدود ۱۰ دقیقه.

آرد و مخلوط نشاسته و کافی میت را در یک کاسه مخلوط میکنیم. (دیگر نیازی نیست روی حرارت قرار بدیم.).و از صافی رد میکنیم.

روغن را اضافه کرده، هل و وانیل را هم اضافه میکنیم. شربت رو کم کم رویش میریزیم. تا حالت خمیر پیدا کند.و خوب مخلوط میکنیم. بعضا لازم نمیشه همه شربت ریخته بشه ،یک استکان از شربت را نگه میداریم و حلوا رو  خوب هم میزنیم اگر دیدیم سفت بود بقیه شربت را میریزیم.پس اگر دیدید حلوا رقیق میشود همه شربت را اضافه نکنید.

به نصف حلوا زعفران آبکرده را اضافه میکنیم.

داخل قالب سلفون میکشیم و نصف حلوا را داخل قالب میریزیم و رویش خلال پسته میریزیم. لایه زعفرانی را قاشق قاشق روی حلوا میریزم و صاف میکنیم و دوباره رویش خلال پسته میپاشیم و با قاشق صاف میکنیم.

۲۴ داخل یخچال قرار میدهیم تا کاملا خودش را بگیرد.بعد برش میدهیم.

 

۲۸م آبان ۱۳۹۰ بدون نظر دسته بندی : حلوا نویسنده : admin

دیدگاه خود را به ما بگویید.


Wordpress

Iran wp