فروشگاه اینترنتی لباس ترک رونیور

خاگینه ساده ماست

a2ad1jvqi6hlbeldoj44 خاگینه ساده ماست

خاگینه ساده

این خاگینه در عین اینکه خیلی ساده درست میشه خیلی هم ترد و خوشمزه میشه.مهمترین نکته در تهیه خاگینه اینه که باید دمای خاگینه و شربتش متضاد باشن.یعنی شربتمون رو وقتی درست کردید بهتره تو یخجال بذارید وقتی کاملا خنک شد،خاگینه ها رو سرخ کنید و داغ داغ توی شربت بندازید.در اینصورت خاگینه تون کاملا پفکی میشه و توش هم خمیر نمیشه. 

مواد لازم:

۲ عدد

ماست سفت ۲ قاشق غذاخوری پر

بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری سر صاف

زعفران آبکرده مقداری

آرد به مقدار لازم

شیره 

 

:

تخم مرغ را خوب هم میزنیم تا از حالت لختگی خارج شده و کمی کف کند و بعد کمی زعفران غلیظ به تخم مرغ اضافه میکنیم.و بکیگ پودر را اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم.آرد را کم کم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا به غلظت کاچی برسد.

داخل تابه مقدار کمی میریزیم، را گرم میکنیم.از مواد با قاشق به طور منظم تو ماهیتابه میریزیم و هر دوطرفش رو سرخ میکنیم.هردو طرفش رو سرخ کنین بعد بندازین تو شربت خنک ،بعد خاگینه ها رو تو ظرف مورد نظر میچینیم و شهد رو میریزیم.

lhsi2l1iymgya7n2q4 خاگینه ساده ماست

۲۸م آبان ۱۳۹۰ ۲ نظر دسته بندی : آشپزی نویسنده : admin

۲ دیدگاه نوشته شده است! می توانید دیدگاه خود را بنویسید

  1. طاهره says:

    ببخشید پس کی ماست رو اضافه میکنیم؟

  2. آیلار says:

    pas mast chiiiiiiiiiii?

دیدگاه خود را به ما بگویید.


Wordpress

Iran wp