فروشگاه اینترنتی لباس ترک رونیور

بریان اصفهان

سلام به همه دوستان گلم .خیلی دلم برای همتون تنگ شده بود .خدا را شکر .تعطیلات نوروز هم تموم شد .امیدوارم سیزده بدر به همه خوش گذشته باشه . این هم یک غذای سنتی اصفهان .در مدت سفر که تعطیل بود برای همین از فرصت استفاده کردم از نحوه پخت این غذا گزارش تصویری تهیه کردم تا اقلا دست خالی نباشم .البته این را هم اضافه کنم که اگه مثل من ، از دنبه وبوی آن بدتون می آید در سفر به اصفهان سراغ بریونی اصفهان نروید.اصفهانی ها ناراحت نشندها چون ملت ،خیلی با ولع وبا اشتهای فراوان میل می کردند.

IMG 04311 بریان اصفهان

 


مواد لازم :

گوشت گوسفند وکمی دنبه

پیاز

نعنا

نمک وزرد چوبه ودار چین وخلال بادام

سفید

مخصوص ویا سنگک

:

ابتدا گوشت گوسفند وزرد چوبه را با دنبه وپیازمی پزند به طوریکه مقداری از آب گوشت باقی بماند.سپس گوشت وپیاز پخته را با نعنا چرخ می کنند وکمی زعفران را هم به آن اضافه می کنند.

جگر سفیدرامی پزند و چرخ می کنند و بعد در سرخ می کنند. 

.کمی دارچین وخلال بادام را کف کفگیر های مخصوص بریانی می ریزند.

IMG 0422 بریان اصفهان

به اندازه کف دست ،گوشت رادر کفگیرصاف می کنند. وروی حرارت ملایم قرار میدهند تا کمی یک طرف آن سرخ شود.

IMG 0426 بریان اصفهان

 

روی مخصوص کمی آب گوشت میریزند وکمی جگر روی می گذارند و بعد بریونی را هم کنار اون بر میگردانند. بریونی را با ریحان ودار چین ودوغ  میل می کنند

IMG 0430 بریان اصفهان.

 

 

۲۳م آبان ۱۳۹۰ بدون نظر دسته بندی : آشپزی نویسنده : admin

دیدگاه خود را به ما بگویید.


Wordpress

Iran wp