فروشگاه اینترنتی لباس ترک رونیور

طرز تهیه کیک شکلاتی

 

1336814377 original gprslejoiuqdfaxhycbt1 طرز تهیه کیک شکلاتی

موادلازم:
ارد:۲۰۰گرم
پودرکاکائو:۴قاشق سوپخوری
تخم مرغ:۶عدد
بکینگ پودر:۳قاشق مرباخوری
وانیل:نصف قاشق چایخوری
شیر:نصف پیمانه
روغن مایع:سه چهارم پیمانه
شکر:۲۵۰گرم
موادبرای تهیه خامه کیک:
خامه:۲۰۰گرم
شکلات:۲۰۰گرم
طرزتهیه کیک:
شکروتخم مرغ راخوب هم میزنیم.بعدپودرکاکائورااضافه میکنیم.بعدازان شیر-ارد-وانیل وبکینگ پودرودراخرروغن رااضافه میکنیم.همه موادراخوب هم میزنیم وبعد مواد رادرفریاکیک پزمیگذاریم.بعدازاماده شدن انراازوسط نصف میکنیم وخامه رادرون ان میریزیم.
طرزتهیه خامه:
شکلاتهارا باخامه روی گازمیگذاریم تااب شودوباخامه بجوشدسپس خوب هم میزنیم وازروی حرارت برمیداریم وتاهنگامیکه سردشودهم میزنیم تارویه نبندد.

۲۴م اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱ نظر دسته بندی : آشپزی , کیک نویسنده : admin

۱۱ دیدگاه نوشته شده است! می توانید دیدگاه خود را بنویسید

  1. پاتریسیا says:

    خیلی ممنون از دستور اما آخه این چه وضع دستور نوشتنه ؟چرا ننوشتید که با چه حرارتی ، طبقه چندم فر ؟ با این همه مواد و وقت کیکم مثل موکت شد !

  2. پاتریسیا says:

    خب الان دوباره درست کردم . با ابتکار خودم گذاشتم رو درجه ۱۸۰ و طبقه وسط فر. ۳۰ دقیقه . عالی شد . خوب پف کرد . مرسی از دستور خوبی که گذاشتید!

  3. مهشاد says:

    سلام
    ممنون از دستور کیک عالیتون. فقط این سایت شما امکان عضویت نداره؟!

  4. admin says:

    سلام
    نه دیگه من به خاطر اینکه این روزا همه ایمیل تبلیغاتی می فرستن اصلا خوشم نمیاد از این سیستماطلاع رسانی ایمیلی

    ولی اگه دوستان فکر می کنن که خوبه بفرمایند من انجام میدم.
    یعنی ثبت نام می کنید من هر شب ایمیل می کنم براتون اون چیزی رو که گذاشتم تو سایت.

  5. نلی says:

    سلام
    خامه روی حرارت نمی برد؟

  6. admin says:

    سلام
    نه مشکلی نداره!

  7. سهیلا says:

    سلام خسته نباشین ودستتون درد نکنه

  8. مریم says:

    وقتی خامه رو روی کیک بذاریم به درون کیک فرو نمیره . احتیاج نیست که شربت یا کمپوت روی کیک بمالیم

  9. admin says:

    سلام ممنونم

  10. منیژه says:

    مرسی از دستور کیک تون عالی بود

  11. admin says:

    خواهش می کنم عزیزم

دیدگاه خود را به ما بگویید.


Wordpress

Iran wp