فروشگاه اینترنتی لباس ترک رونیور

پاچینی

 

261 پاچینی

www.Pichak.net22 پاچینی

مواد لازم:

کتف یا بال مرغ

۲ عدد

اردسوخاری

برای سرخ کردن

glitterfy0071906518D30 پاچینی

 :

ابتدا تخم مرغ ها را با همزن میزنیم

 

 glitterfy0072212511D31 پاچینی

سپس به ارد نمک و فلفل و پودر سیر و کمی اویشن اضافه میکنیم

 

glitterfy0072401783D30 پاچینی

سپس گوشت کتف و  بالهای مرغ را از بالا با چاقو به سمت پایین میدهیم به اینصورت:

glitterfy0072634193D32 پاچینی
 

و با دست گرد میکنیم..سپس اول در ارد سوخاری میغلتانیم و بعد در تخم مرغ میزنیم و دوباره  در ارد سوخاری میزنیم و یکی یکی در روغن مخصوص سرخ کردن سرخ میکنیم

glitterfy0073137552D31 پاچینی

 

glitterfy0073232441D31 پاچینی

glitterfy0073504874D32 پاچینی

میزان روغن باید اندازه ای باشد که زیر و روی گوشت را فراگیرد..ابتدا شعله گاز زیاد باشد بعد از ان شعله را کم میکنیم  تا وسط گوشت هم بپزد

glitterfy0073920201D30 پاچینی

 

وقتی اماده شد سر استخانها فویل میپیچیم  و در دیس میچینیم

با و لبو و فلفل دلمه انرا تزیین کردم…

 glitterfy0073956706D30 پاچینی

www.Pichak.net22 پاچینی

۲۴م آبان ۱۳۹۰ بدون نظر دسته بندی : آشپزی نویسنده : admin

دیدگاه خود را به ما بگویید.


Wordpress

Iran wp