فروشگاه اینترنتی لباس ترک رونیور

مسقطی با شیر:

  :

نشاسته وشکر را مخلوط کنید شیرسرد را بتدر یج اضافه کنید سپس روی حرارت ملایم حدود ۲۰ دقیقه هم بزنید طوری که چنگال می کشیم جای چنگال پر نشود خلال وگلاب  را اضافه کرده کمی هم می زنیم سپس در سینی پهن کرده ۷-۸ ساعت می گذاریم بیرون از یخچال خودشو بگیرد بعد برش میدهیم می توانید با پودر تزیین کنید.

۱۲م اسفند ۱۳۹۰ بدون نظر دسته بندی : آشپزی نویسنده : admin

دیدگاه خود را به ما بگویید.


Wordpress

Iran wp