فروشگاه اینترنتی لباس ترک رونیور

مربای سیب

 

Y1p7fgf2 مربای سیب


مواد لازم :
سیب یک کیلو
شکر یک کیلو و اگر سیب هاتون شیرین بود تا ۷۵۰ گرم می تونید مقدار شکر رو کاهش بدید.
آبلیمو دو – سه قاشق چای خوری
گلاب نصف فنجان

:
سیب ها رو پوست بگیرید و به قطعات مناسب خرد کنید .

3DsnO6g4 مربای سیب


اونها رو در ظرف بریزید و بگذارید آب داخل ظرف بجوشه و سیب ها کمی بپزه ( نه اونقدری که له بشه )
سیب
ها رو از ظرف خارج کنید و شکر رو داخل آب سیب باقی مونده در ظرف بریزید و
هم بزنید تا شکر حل بشه . البته داغی آب کمک زیادی به حل شکر داره .

بعد
از این که دوباره آب جوشید بعد از ۵ دقیقه ، چند بار جوش خوردن ،  سیب ها
رو دوباره به ظرف برگردونید و حالا صبر کنید تا شیره قوام بیاد و در آخر
کار آبلیمو و گلاب رو اضافه کنید .

بعد از آماده شدن زیر ظرف رو
خاموش کنید و صبر کنید مربا خنک بشه و بعد اون رو به ظرف شیشه ای منتقل
کنید و در یخچال نگهداری کنید.

نوش جان24 مربای سیب

**نکته ها **
پختن مربا در ظروف مسی از قدیم الایام معروف بوده به رنگ و لعاب خاص و این که مربا مشکل شکرک زدن پیدا نمیکنه .
اگر ظرف مسی در دسترس نداشتید می تونید از ظروف لعابی استفاده کنید . ( به جز مربای به )
در طول پخت درب ظرف رو نگذارید.
می تونید به جای آبلیمو از یک چهارم قاشق چایخوری جوهر لیمو استفاده کنید.
برای پخت این مربا من از سیب زرد استفاده کردم.
در ضمن می تونید اصلاً سیب ها رو خرد نکنید و به صورت درسته مربا رو درست کنید

۱۲م اسفند ۱۳۹۰ بدون نظر دسته بندی : مربا نویسنده : admin

دیدگاه خود را به ما بگویید.


Wordpress

Iran wp