فروشگاه اینترنتی لباس ترک رونیور

کیک ۱ تخم مرغی

IMG 2968 1 کیک 1 تخم مرغی

پنجشنبه
سالگرد ازدواجمون بود .. می خواستم رد ولوت درست کنم دیدم ای دل غافل
یه دونه دارم..منم از رو نرفتم و کیکم رو عوض کردم!! ولی نتیجش
عالی بود..

مواد لازم:

آرد: ۲ پ

شکر: ۱ پ

شیر: یک و نیم پ

تخم مرغ: ۱ دونه

: نصف پ

بیکینگ پودر: ۲ ق م

وانیل: یک چهارم ق چ

طرز پخت:

همه مواد رو بیرون از یخچال بذارین تا همدما بشن با هم. فر رو روشن کنین و بذارین با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۰ درجه سانتی گراد) گرم بشه. قالب رو چرب و آردپاشی کنین. آرد و بیکینگ پودر و با هم مخلوط و ۳ بار الک کنین.

شکر، تخم مرغ، وانیل و روغن رو خوب خوب با همزن بزنین

IMG 2919 کیک 1 تخم مرغی

تا رنگ بشه

IMG 2920 کیک 1 تخم مرغی

شیر رو بهش اضافه کنین و به هم زدن ادامه بدین

IMG 2921 کیک 1 تخم مرغی

آرد رو هم کم کم اضافه کنین و مواد رو مخلوط کنین

IMG 2922 کیک 1 تخم مرغی

توی قالب بریزین (رسپی می گه ترجیحا قالب وسط سوراخدار…من چون می خواستم تزئین کنم توی قالب معمولی ریختم) ..مایه این کیک، تقریبا شل و روون هست

IMG 2923 کیک 1 تخم مرغی

بذارین داخل فر، طبقه پایین با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۰ درجه سانتی گراد) به مدت نیم ساعت…بازم می گم خودتون چک کنین..فر من ۴۰ دقیقه طول کشید

IMG 2924 کیک 1 تخم مرغی

بعد از پخت و خارج کردن از فر، بذارین کمی از دما بیفته و بعد روی توری بذارین تا خوب خنک بشه

IMG 2925 کیک 1 تخم مرغی

برای کیک با چای هم عالیه بدون و تزیین. اما من چون مناسبت داشتم رفتم سراغ تزیینش.

IMG 2926 کیک 1 تخم مرغی

اگه قصد تزیین دارین با چاقوی بلند و اره ای یه لایه از روی کیک رو بردارین تا سطح صافی رو برای کار داشته باشین

IMG 2927 کیک 1 تخم مرغی

برای تزیینش هم از هرچیزی که دلتون خواست می تونین استفاده کنین..من این بار دیگه لاش رو چیزی نذاشتم و برای آیسینگ هم حدود ۱۲۰ گرم سفید رو بن ماری کردم (خرد کردم و توی ظرف ریختم و ظرف رو روی یه ظرف آب که روی حرارت بود گذاشتم) وقتی آب شد..از روی حرارت برداشتم و کمی که خنک شد کمتر از ۵۰ گرم خامه هم بهش اضافه کردم و خوب هم زدم

IMG 2932 کیک 1 تخم مرغی

و  اطراف و سطح کیک رو باهاش کاور کردم

IMG 2935 کیک 1 تخم مرغی

هم خطوطی رو با شکلات سیاه انداختم و با مربای زغال اخته تزیین کردم و گذاشتم توی یخچال ..

IMG 2967 1 کیک 1 تخم مرغی

ساده و سریع و راحت به دلیل کمبود وقت و امکانات و تنبلی در رفتن برای خرید!!!

IMG 2969 1 کیک 1 تخم مرغی

اگه خواستین از روز قبل کیک رو آماده کنین، سلفون بکشین و توی یخچال بذارین … با چای واقعا چسبید

IMG 3003 1 کیک 1 تخم مرغی

هرقدر مقدار خامه برای آیسینگ رو بیشتر کنین، رویه لطیفتری دارین و اگه بخواین مثه شکلات سفت بشه و ببنده کمتر خامه بریزین..اینی که من درست کردم تقریبا مثه خود شکلات شد و موقع کاور هم خیلی خوب خودش رو گرفت

نوشته شده توسط هانیه در شنبه ۲۳ مهر۱۳۹۰ ساعت ۱۰:۱۸ | لینک ثابت |

۱۱م اسفند ۱۳۹۰ بدون نظر دسته بندی : کیک نویسنده : admin

دیدگاه خود را به ما بگویید.


Wordpress

Iran wp