فروشگاه اینترنتی لباس ترک رونیور

طرز تهیه پف فیل

مواد لازم

۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم

مایع یک قاشق غذا خوری

۳۰ گرم

یک نوع  دلخواه (دارچین،آویشن،فلفل و …)

نمک به مقدار لازم

13b0aa79dd8e7687031dd70be01f5b9a طرز تهیه پف فیل

پف فیل

پف فیل،پاپ کورن یا گل بلال همان حاصل حرارت دادن دانهٔ ذرت است. حرارت باعث تبخیر شدن آب موجود درون دانه ذرت می‌شود تا حدی که فشار بالای بخار آب، جدار دانهٔ ذرت را می‌شکند و باعث ایجاد صدا می‌شود. که طرز تهیه آن بسیار آسان می باشد.یک قابلمه متوسط را روی گاز گذاشته و کف آن را با یک قاشق روغن مایع و ۳۰ گرم کره چرب نمایید .نمک و ادویه ای را که دوست دارید ذرت شما طعم و بوی آن را داشته باشد به آن اضافه نمایید.

شعله زیر قابلمه را در حد متوسط روشن کرده و ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم ذرت را داخل قابلمه بریزید و همراه هم زدن صبر نمایید تا اولین دانه ذرت باز شود.سپس درجه شعله اجاق را کمتر کرده و در قابلمه را گذاشته تا ذرت ها به بیرون از قابلمه پرتاب نشوند.صبر نمایید تا صدای پریدن ذرت ها کم شود.

قابلمه را از روی شعله برداشته و ذرت های باز شده را از داخل قابلمه بیرون بیاورید و به همین ترتیب هر مقدار پف فیلی که مد نظر دارید می توانید تهیه کنید.

تنقلات

post طرز تهیه پف فیل نوشته شده توسط آشپزباشی در شنبه ۲۹ بهمن۱۳۹۰ |


۱۱م اسفند ۱۳۹۰ ۲ نظر دسته بندی : آشپزی , غذا نویسنده : admin

۲ دیدگاه نوشته شده است! می توانید دیدگاه خود را بنویسید

  1. ارزو says:

    سلام
    خسته نباشید
    خیلی ممنون عالی بود
    امیدوارم در تمام راحل زندگی موفق باشی
    استفاده لازم شد
    مرسی

  2. ملهبون says:

    سلام ممنون از کامنت تون
    میشه بگید چطوری میشه پنیری یا گوجه ای درست کرد؟؟
    ممنون

دیدگاه خود را به ما بگویید.


Wordpress

Iran wp